Filozófiánk

A SPARK LE MONDE egy budapesti központú concept store, ahol célunk, hogy széles termékkínálattal újítsuk meg a Magyarországon elérhető termékek skáláját. Nem szeretnénk magunkat termékkategóriákban korlátozni, a SPARK LE MONDE szellemiségét nem egy termékkategória, hanem egy életérzés határozza meg.

Célunk egy olyan vásárlói csoport kiszolgálása, akik vágynak a minőségre, a különleges designokra és az egyediségre. Folyamatos és intenzív kutatómunkával keresünk meg olyan márkákat, amelyek más országokban (esetleg kontinenseken) már minőségüknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Mindemellett azonban fontosnak tartjuk, hogy olyan feltörekvő márkák is helyet kapjanak nálunk, amelyek ugyan nem régen vannak a piacon, de elképesztő erős víziójuk és termékminőségük garancia a vásárló elégedettségére.

Szeretnénk folyamatosan újuló és bővülő termékkínálatunkkal sok olyan márkát bemutatni régiónknak, amelyek eddig nem voltak elérhető közelségben. Bízunk benne, hogy víziónk tényleges lehetőséget biztosít vásárlóink számára, hogy választásaik bölcsnek és fenntarthatónak igazolódjanak be.

A sparklemonde.com kínálatát folyamatosan bővítjük mind az elérhető márkák, mind pedig a termék kategóriák alapján. Színes kínálatunkban megtalálhatók világszinten ismert márkák, mint például GANNI, ROTATE BIRGER CHRISTENSEN, TOL EYEWEAR, vagy éppen VEJA cipők HUNZA G fürdőruhák és Love Stories fehérneműk. De a már befutott márkák mellett folyamatosan célunk olyan feltörekvő márkák bemutatása is, amiket a magyar, vagy éppen régiónk vásárlói még nem (annyira) ismernek. Ilyen például a lengyel Undress Code fehérneműi, Mare Perpetue californiai fürdőruhái, AENEIS párizsi selyemkendői, vagy éppen a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő Bluetiful Milano és Lele Sadoughi hajbavalói. Jelenleg több, mint 70 márkából áll a választékunk.

Célunk, hogy vásárlóinkat a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki. Minden termékünk raktáron van, Magyarországról szállítunk és igyekszünk minden rendelést a 2 munkanapon belül teljesíteni.

Megnyitottuk első boltunkat Budapest szívében a II. kerület Lövőház utca 29. szám alatt. Gyere és nézz be hozzánk! Nyitva tartásért és térképért kattints ide.

sparklemonde.com csapata

Napi inspirációkért kövesd az Instagram oldalunkat - @spark.le.monde.store

Magyar
HU