SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

SPARK / Értékesítő munkatárs, BUDAPEST Andrássy út,  20 óra – hétvége

A Spark le Monde 6 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy soha nem látott, új, izgalmas design márkákat mutasson be a régióban, és a világ minden tájáról összehozza a legnagyobb és legfrissebb neveket a legkisebb, feltörekvő, pár darabos tervezőkkel. Egyedi darabokat mutatunk be egészen limitált darabszámban a minket körülvevő divatra és designra érzékeny közönségnek.

2022-t már két üzlettel indítottuk el, egy meglepően alternatív, illetve egy extrém exkluzív lokációval, mindenütt cégér nélkül, mert hiszünk benne, hogy a darabok egy olyan vásárlói közönséget szólítanak meg, akiket az életük minden területén a kíváncsiság és a kifinomult ízlés vezérel.

Ennyit rólunk, és Téged mi vezérel? Ha Neked is minden gondolatod a design és a divatújdonságok körül forog, ha szenvedélyed az értékesítés és szívesen foglalkozol emberekkel, ha általában vidáman és életigenlően ébredsz, akkor Téged keresünk és valószínűleg Te is minket.

A Spark le Monde nagybetűs Értékesítőt keres retail csapatába. Értékesítőként elsődleges feladatod, hogy a hozzánk betérő vásárlókat a legmagasabb színvonalon kiszolgáld, miközben az üzletet és az üzlethez kapcsolódó minden munkafolyamatot folyamatos precizitással támogatod.

A pozíció által lehetőséget nyersz, hogy egy jó hangulatú, magas szakmai háttérrel rendelkező csapatban dolgozz, akik minden más elé helyezik a vásárlói igények kiszolgálását és képviselik a Spark le Monde által képviselt értékeket.

Ahhoz, hogy sikeres lehess a pozícióban fontos, hogy:
  • Célod legyen a vásárlói igények mindig magasabb szintű kiszolgálása;
  • Szenvedélyed legyen az értékesítés;
  • Erős csapatjátékos legyél, aki előre veszi a közös érdekeket;
  • Erős belső motiváció vezéreljen a mindennapokban, mind céljaid elérésében, mind önmagad fejlesztésében;
  • Nyitott légy az újdonságokra, a tanulásra és a fejlődésre.
Fontos számunkra, hogy nyitott és pozitív személyiség legyél, akinek folyamatos a belső motivációja, hogy elérje a célokat, és még többet, illetve, hogy szenvedélyes eladó legyél, akit erővel és sikerrel tölt fel egy-egy értékesítés.

Elvárások:
  • Minimum 2 év tapasztalat az értékesítés területén;
  • Üzletben való értékesítésben és ügyfélmenedzsmentben való jártasság;
  • Magas szintű, folyékony angoltudás.
Amit kínálunk:
Budapest egyik legelegánsabb környezetében, egy jó hangulatú csapatban való heti 20 órás pozíciót. Nyitott, együttműködő, önálló munkakörnyezetet egy folyamatosan növekedő cégnél, ahol képzettségednek és érdeklődésednek megfelelően tudsz velünk együtt növekedni.
 
Amennyiben magadra ismertél és el tudod nálunk képzelni a jövődet, várjuk önéletrajzodat és motivációs leveledet a apply@spark-le-monde.com email címre. A jelentkezők meghallgatása folyamatos, ennek megfelelően a jelentkezés nem határidőhöz kötött.