SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

UCON ACROBATICS

on January 02, 2021
A Spark Le Monde bemutatja a UCON ACROBATICS márkát. Egy olyan berlini tervezőcsapatról van szó, akik mindig a tökéletes termék létrehozására törekednek. Arra a kérdésre, hogy “de mi az a tökéletes?”, ők azt válaszolják, hogy egy szórakoztató termék, ami megkönnyíti mindennapjaid, ugyanakkor csodálatosan mutat. Célközönségük az a kreatív közösség, akik osztoznak rajongásukban a minimalizmus, az innováció és a funkcionalitás iránt.
@_danielchristian
Ritka az a hátizsák, ami egyszerre stílusos, funkcionális, kényelmes és minimalista esztétikájának köszönhetően minden nem számára, szinte bármilyen outfithez hordható. De ha ezzel még nem is nyűgözött le teljesen, akkor eláruljuk, hogy egy fenntartható márkáról van szó. Nem olyan, akik ráírják a pólójukra, hogy organikus pamut, de ezen kívül átláthatatlan az egész működésük. Ez a cég a PET palackokból készült, újrahasznosított alapanyagának előállításától, a gyári munkakörülményein át, teljes egészében transzparens.
Céljuk a lehető legjobb termék létrehozása, felesleges károk nélkül. Ahhoz, hogy ez a terv működjön, gondosan kiválasztott egyesületekkel és partnerekkel működnek együtt. Például az átlátszó folyamatokat vezető Repreve cég, és a PETA (emberek az állatok etikus bánásmódjáért), ami garantálja mind a magas színvonalú követelményeket, mind pedig az állatvédelem tudatosságát. A svájci My Climate nonprofit szervezettel együtt az Ucon Acrobatics az éghajlat védelmén dolgozik, folyamatosan figyelve a CO2 egyensúlyt vállalati szinten, mérve annak hatását (ez a vállalati klímavédelem elengedhetetlen eleme).
A partnerek segítségével elszámoltathatóbbá és átláthatóbbá teszik vállalkozásukat.
“A társadalmi egyenlőtlenségnek és bolygónk esztelen pusztítása a múlté kell, hogy legyen. Annak érdekében, hogy mindenki végre rájöjjön erre és megváltoztassa gondolkodásmódját, rajtunk múlik, hogy példát mutatunk-e.”
@ucon_acrobatics
@darrellxmontgomery
Férfiak és nők egyaránt tökéletes társra lelhetnek a Ucon A. termékeiben. A karantén ideje alatt elképesztően megugrott a bringások száma a világ nagyvárosaiban. Amikor tavasszal elmentem a Decathlonba bicót nézni, mondták, hogy már csak egy női váz van készleten, a többit elvitték. Őszintén jó érzéssel töltött el. Van, aki azért nem szeret bringával járni, mert nincs meg hozzá a megfelelő táskája, amit kényelmesen viselhet, de mégsem egy sportos, túrázós stílusú darab. De az Ucon táska különleges, funkcionális kialakítása miatt minden fontos dolog elfér benne és mindegy, hogy épp melegítőben, öltönyben vagy kosztümben hagyod el a házat, csodásan fog állni rajtad. Vízlepergető tulajdonságának köszönhetően esőben is bátran hordhatod!
@egriders

A kínáltunkban található Ucon Acrobatics táskákat ITT érheted el.