SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Nyaralj, mint egy igazi párizsi - 5 dolog, amit egy francia nő sosem hagyna otthon amikor nyaralni indul

on June 23, 2019

Apró trükköket az élet minden területén érdemes elcsennünk a francia nőktől. Amilyennek én látom őket; mindig magabiztosnak és lazán elegánsnak, de ami számomra a leginkább irigylésre méltó, hogy akármennyire csinosak, mindig olyan természetesnek és minden megerőltetéstől mentesnek tűnik a megjelenésük.

Nyaraláskor mindannyiunkban benne van a láz, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk, szuperül nézzünk ki, hozzuk a franciás lazaságot és persze ilyenkor jön be a legnehezebb kérdés, mindehez besuvasztani a teljes eszköztárat egy darab pici, 20 kilós bőröndbe…

Összeszedtünk 5 olyan darabot, amiket ha nem hagysz ki a bőröndből, garantáltan a nyaralás teljes időtartama alatt a maxot tudod kihozni magadból. Bármerre is jársz ezekkel a darabokkal megidézed a francia riviérát. Ezekkel a darabokkal minimalizálhatod az időt, amin rágódsz, hogy mit is vegyél fel és maximalizálhatod a napozással, pihenéssel, olvasgatással és élményekkel töltött időt.

Szalmatáska

Ha csak egy táskát viszel magaddal, ez legyen az. A szalmatáska sosem volt aktuálisabb, mint napjainkban, hatalmas trendje pedig elhozta számunkra mindenidők legszebb darabjait. A szalmatáska, mint ’csak strand kiegésztítő’ ideje lejárt és kinőtte magát a leguniverzálisabb táskává. Utazásod alatt hű társként fogja hordani legfontosabb kiegészítőid, nyaralás alatt pedig bátran leviheted magaddal a strandra, nem bántja sem a homok, sem a nap és mindezek mellett pedig elegánssá teszi még a strand szettedet is. Lent találod néhány kedvencünket, de a lehetőségek tárháza hatalmas.

Aranaz - Circolo táska

Muun - George szalmatáska

A ’LBB’ azaz, a ’Little Black Bikini’

A Little Black Dress fogalmát már ugye nem kell megmagyarázni senkinek és Audrey Hepburn óta már mindenkinek ott lapul a szekrényében az a fekete kis ruha, ami megmenti bármilyen alkalommal, mielőtt beütne a nincs mit felvenni pánik. Na, ez a koncepció csodásan működik a fürdőruhák esetében is, a feketét nem lehet elrontani, szépen áll minden alakon, elegáns, így egy világos piros rúzzsal bármilyen spontán pool partyban is megállod vele a helyed. Ugyanúgy, mint a fekete ruha esetében, itt is a szabás a fontos és a játék a formákkal. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb darabokat a honlapunkról, de ha tovább inspirálódnál, itt meglesheted az összes fekete fürdőruhánkat, amivel erre a nyárra készültünk nektek.

Solid & Striped - The Nina Black Rib fürdőruha

Reina Olga - Bowie fürdőruha

 

Szalmakalap

A szalmakalap fontosságát talán senki nem kérdőjelezi meg egy nyaralásnál, de nem mondunk titkot, ha eláruljuk, hogy szalmakalap és szalmakalap között is van különbség. Mi mindenképpen a Vecsei Millinery kalapjai mellett tesszük le a voksunk, hiszen Vecsei Zsófi sosem ad ki a kezéből olyan darabot, amely ne lenne tökéletes. A legjobb minőségű szalmákból hozza ki Zsófi a maximumot, így erre a nyárra is betároztuk a kedvenceinket. íme néhány darab, amik instant a tengerpart királynőjéévé tesznek majd.

Vecsei Millinery - Imola szalmakalap - Kizárólag a sparklemonde.com-on

Vecsei Millinery - Audrey szalmakalap

 

Könnyű, nyári ’wrapdress’

Évek óta belopta magát a streetfashion-be is az úgynevezett ’wrapdress’ ami általában egy könnyű anyagból készült, laza nyári viselet, ami kihangsúlyozza a derekad, azáltal, hogy pont ott kötöd meg. A derékban megkötött ruha hangsúlyozza a nőiességed, jól szellőző, laza darab, ami szerintünk a nyári kánikula megmentője, úgyhogy közben még nőies is maradsz.

Ruhahttps://www.rouje.com

Espadrilles szandál

Eredetileg spanyol típus az espadrilles, de már az egész világ átvette ezt a kényelmes cipőt, ami amellett, hogy nagyon nyári, kényelmes viselet és ma már ezerfajtája létezik. A franciák le se veszik a lábukról, onnantól, hogy bejön az első meleg nap a nyáron és javaslom tegyünk mi is így. A sparklemonde.com csapata imádja ezeket a darabokat, ez meg is látszik készletünkön. Ha biztosra akarsz menni, javasoljuk, hogy ruházz be egy fekete és egy bőrszínű darabra, ezzel gyakorlatilag egész nyárra meg vagy, nem lesz olyan szetted amelyikhez legalább az egyik ne passzolna tökéletesen.

 

 

 

Alohas - Fekete Babucha cipő

Extra tipp: a smink szettedet cseréld le a bőrödhöz legjobban passzoló naptejre, ne hagyd, hogy a rákvörös bőr tönkre tegye a nyaralásod, a sminkcuccodból most elegendő lesz a kedvenc rúzsod és egy kis szempillaspirál.