SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Villáminterjú Sanne Sehesteddel, a Gestuz alapítójával

on October 11, 2020

Ismerkedj meg az egyik legújabb kedvenc márkánk, a Gestuz alapítójával és kreatív igazgatójával. Olvass a branddel kapcsolatos gondolataitól kezdve a munkaelvein át a legnagyobb szenvedélyéig. A Gestuz termékeit már a Spark Le Monde kínálatában is megtalálhatod. 

 

kép: @sannesehested

 

Hogyan kezdődött a pályafutásod a divatban?

21 éves koromban a Bestsellernél kezdtem buyerként dolgozni és az elkövetkező tíz évet elsősorban termékfejlesztés és tervezés területeken töltöttem. Ezután indítottam el a Gestuzt.

kép: @gestuz, Velda bőr hajgumi

 

Mit jelent a stílusosság számodra?

A legjobban öltözött nők számomra azok, akik magabiztosságot, merészséget, valamint veleszületett szexisséget sugároznak – leginkább azt az aurát, hogy kényelmesen érzik magukat a bőrükben. 

 

kép: @sannesehested, Alana bőring

 

Mikor tölt el leginkább elégedettséggel a munkád?

Amikor az ötleteim valósággá válnak, és megkapjuk az első mintadarabokat. Ez az a pillanat, amikor felpróbálsz valamit, és életre kel a testeden – szinte még a tartásod is megváltozik ilyenkor.

 

 

Melyik a legkorábbi meghatározó emléked a divatról?

Tizenöt éves koromban vettem egy dögös fehér öltönyt, ami egy oversized blézerből és egy ultra rövid nadrágból állt. Térdig érő zoknival, Converse cipővel és kócos hajjal viseltem.

 

kép: @sannesehested, Rina szőtt ing  

 

Mi a mantrád?

Dolgozz keményen és légy kedves az emberekkel.

Mi vezet a munkádban?

A kiolthatatlan szenvedélyem a Gestuz, a divat és a kollégáim iránt. Sosem fogyok ki az ötletekből, hogy hogyan tudnánk még tovább fejlődni és növekedni.

 

kép: @sannesehested

 

Mi számodra a legmeghatározóbb élmény a Gestuz életében?

A 2018-as őszi/téli kollekciónk, amely a Gestuz 10 éves évfordulóját is ünnepelte. Ez az alkalom különleges helyet foglal el a szívemben és ha visszagondolok rá, akkor büszkeséggel tölt el a folyamatos jelenlétünk a divatban.

 

kép: @gestuz, Velda bőrtáska

 

Mit gondolsz, mit jelent a mai világban a nőiesség?

A nőiesség egy olyan szó, amely sokszor felbukkan a stúdióban, és számunkra  nagyon sokrétű fogalom. A felemelkedésről, az eleganciáról és az erőről szól. Én személy szerint nagyon érdekesnek tartom a divat kontextusából szemlélni a társadalom újraébredező érdeklődését a nők jogai iránt.

 

kép: @sannesehested, Elay maxi ruha 

Az, hogy dán vagy befolyásolja valamilyen módon a munkádat?

Én a két legjobb világot kaptam Dániától: az egyik otthonom Koppenhága, ahol a bemutatótermünk van. Számomra kicsi és meghitt, tele van inspiráló emberekkel. A másik pedig a festői, természetközeli Silkeborg, ahol élek és lazítok a családommal. Koppenhágában van egy íratlan szabály, miszerint mindent mehet, ha stílusos. Ezt nagyon szeretem.

Ha bármelyik korban élhetnél, melyik lenne az?

Határozottan az 1970-es évek, amely a csiszolatlan hitelesség évtizede, mentes az erőltetett próbálkozásoktól. A nők külseje laza szexiséget sugárzott, amit teljesen elbűvölőnek tartok.

 

kép: @gestuz

 

Gyűjtesz valamit?

Élményeket azokkal az emberekkel, akiket szeretek. Úgy gondolom, hogy az emlékeknek sokkal nagyobb értéke van az anyagi dolgoknál és hosszabb ideig  is tartanak.

 

kép: @sannesehested 

 

Mi lenne az önéletrajzod címe?

"Kérlek, ne légy unalmas!"

 

Forrás: https://blog.superette.co.nz/2020/06/5-minutes-with-sanne-sehested-of-gestuz

Cover: @sannesehested, @gestuz