SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Három lehetőség amit azonnal ki kell használnod, ha fashionista vagy

on March 26, 2020

Töltsd le ingyenesen a márciusi VOGUE PARIS digitális változatát

A Vogue, hogy támogassa az otthonmaradást, egy gombnyomásnyi közelségbe helyezte a márciusi számát. Nem kell regisztrálnod, előfizetned, vagy bármilyen ágas-bogas rendszeren átjutnod, csak kattints a következő linkre és élvezd:

https://restezchezvous.s3-eu-west-1.amazonaws.com/VOGUE-1005.pdf

A szám hangulata a nyárba repít. Interjúkat találsz benne Miuccia Pradaval és Betty Catrouxval, ami kiváló lehetőség egy kis francia nyelvgyakorlásra, vagy ha nem vagy azon a szinten, akkor csak élvezd a fantasztikus képeket.

Business of Fashion Professional előfizetés a vírusra és az otthonmaradásra kényszerülés enyhítése végett most 1 dollár egy hónapra

Az egyébként súlyos, havi 32 dolláros előfizetési díj helyett most 1 hónapig jelképes összegért használhatod a Business of Fashion szolgáltatásait. Tájékozódhatsz a világ legfontosabb divathíreiről elsősorban üzleti szempontból, és nagyon tartalmas cikkeket találhatsz a divatvilág legnagyobb gurujainak tollából.

Iparági elemzések és profi üzleti tanácsok mellett elérhető még egy csomó online kurzus is, ami szuper elfoglaltság lehet a következő egy hónapra. Kicsit kupáld ki magad a kanapén szenvedés helyett.

https://www.businessoffashion.com/

Lesd meg a számodra leginkább izgalmas témában elérhető online kurzusokat az Udemy.com-on

A világ legnagyobb online kurzus gyűjtőhelyén most a legtöbb képzés negyed- vagy még alacsonyabb áron elérhető. Jelenleg a tréningek nagy része 11 euró körül van, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Divat témában is elképesztő mennyiségű anyagot találsz itt, legyen az blogolás, szabásminta-készítés, bevezetés az Illustratorba, menedzsment, design vagy akár styling.