SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A mindennapi glória vagy tiara – amire régóta vágysz, csak eddig nem merted

on May 01, 2019

Az első asszociációm, ha egy hajpántra gondolok Blaire Waldorf, aki végignyomott 6 évad Gossip Girl-t, úgy, hogy még a zuhanyból is hajpántban lépett ki. Ezzel masszív hajpánt image-t alakított ki magának, amit nehezen felejtünk. A Gossip Girl alatt Blaire Waldorf karaktere lehet, hogy több hajpántot adott el, mint Tiffany kulcsot… és mi mindig szerettünk volna olyan csodás fejdíszeket, mint amilyeneket a sorozatban láttunk, csak nem nagyon találtunk, amíg egyszer csak feledésbe nem merültek azért, hogy most teljes gőzzel beüssenek és minden nosztalgiát felébresszenek.

Továbbgondolva a hajpánt történetet, a New York-i Upper East Side fiktív milliárdosai mellett az angol uralkodói család tagjai azok, akik szintén előszeretettel hordanak hajpántot minden alkalomra, tehát nem csoda, hogy a hajpántokhoz egyfajta előkelőséget, eleganciát társítunk.

Fotó: Hellomagazine


Kislányos, de rendezett és elegáns, emellett az átgondoltság érzetét sugározza a szetteknek, még akkor is ha tényleg csak magunkra kapunk valami egyszerűt és egy hajpántot. Egy hajpánt elviszi a teljes szettet úgy, hogy minden, ami alatta van maradhat egyszerű – még a smink is  és mégis ütős lesz tőle az outfitünk.

Az új hajpánt őrületet a Prada show ébresztette fel újra, ahol a szivárvány színeiben pompázó szatén hajráfokban léptek kifutóra a modellek. Aztán ez annyira megtetszett mindenkinek, hogy a hajkiegészítőket gyártó márkák azonnal a mennybe mentek. Lele Sadoughi New York-i tervezőnő hajpántjai gyakorlatilag állandó SOLD OUT-on vannak, a napi szintű újra betár ellenére.

Fotó: @Prada Twitter


A hajpántok játéktere hatalmas, mind a fazon, mind az anyag és a díszítés tekintetében. Az abszolút kedvenceink a gyönggyel kivarrt darabok és a gyönyörű bársonyból készültek.

Mutatjuk néhány kedvencünket, hátra meginspirálódtok.

A Milánóban megálmodott, majd Firenzében varrt Bluetiful Milano hajpántok itáliai szent ábrázolásokból ihletődtek, ezáltal úgy érezhetjük magunkat bennük, mint egy földre szállt angyal. A halvány rózsaszín, gyönggyel kivarrt glória kizárólag a sparklemonde.com-on elérhető:

 Bluetiful headband hajpánt sparklemonde.com

Fotó: sparklemonde.com


Az észvesztően gyönyörű és stílusos Tiffany Hsu is szívesen választ Bluetiful hajpántokat a szettjeihez, nem mellesleg a MyTheresa.com vezető buyere.

Fotó: @bluetifulmilano


Jennifer Behr, szintén New York-i tervező (úgy látszik Blaire megerősítette az amerikai hajpánt piacot) egyaránt bársonyból alkotja leghíresebb darabjait; kedvencünk a fonott, arany színű fejdísz:

Fotó: @leoniehanne

 

A korábban említett Lele Sadoughitól pedig több darabot is hazavinnénk egyszerre (lehet ezért SOLD OUT, mert mindenki így érzi). Egyrészt egy fekete-fehér csíkos hajpántot a nyári kánikulára és a strandra, de mindenképpen választanánk egy gyöngyöset is azokra az estékre, amikor nagyon jól kell kinéznünk, csak épp semmi kedvünk hozzá:

Lele Sadoughi japánt headband sparklemonde.com

Fotó: Lele Sadoughi Official

 

Aki pedig úgy gondolja, hogy inkább maradna a laza vonalon, annak ajánljuk a WOUF spanyol márka szaténból készült laza fejpántjait funky piros leopárd színekben:

WOUF headband hajpánt sparklemonde.com

Fotó: WOUF Official