SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Esküvői etikett - avagy a vendég outfit 9+1 aranyszabálya

on May 11, 2019

Végre eljött a tavasz és kezdődik az esküvőszezon, azonban mindig nagy fejtörést okoz, hogy mit vegyünk fel az esküvőkre. Van néhány szabály, amit illik betartani, hogy alkalomhoz illő öltözékben jelenjünk meg.

1. Ne öltözz fehérbe/ekrübe - ez a menyasszony színe, semmiképp sem illik fehér ruhában megjelenni.

2. Kerüld a feketét - ez a gyász színe, ünneplésen nincs helye.

3. Válassz színt körültekintően - a legtöbb menyasszony átöltözik piros menyecskeruhába a torta után, te sem akarod, hogy összekeverhető legyél vele illetve a koszorúslányok színét is illik megkerdézni előre.

4. Öltözz az időjáráshoz - kellemetlenül fogod érezni magad a süvítő szélben egy lenge ruhában, de ugyanúgy egy vastag kosztümben is a 40 fokban.

5. Kényelmes cipőt válassz - az egész estéted elronthatja, ha egy olyan cipőt viselsz, ami tör, bevág vagy a tűsarkán imbolyogsz.

6. Ne feledd a fehérneműt - ha már a süvítő szélről beszélünk, elég kellemetlenül hathat és családi megbotránykozásba fulladhat, amikor a szél belekap a ruhádba, te pedig nem viselsz fehérneműt. Ugyanígy, a fehérneműd közszemlére tétele sem ajánlott.

7. Öltözz ünnepélyesen - Barátaid nagy napját tiszeld meg azzal, hogy elegénsan felöltözöl, semmi helye itt a farmernek és sportcipőnek.

8. Kerüld a feltűnést - A flitteres, leopárdmintás és hasonló ruháidat most tedd félre, nem illik a menyasszonyról elvonni a figyelmet egy túl feltűnő ruhával.

9. Ne legyél túl kihívó - mivel a család nagy része is részt vesz az eseményen, így a túl rövid szoknya, vagy túl mély dekoltázs nem ajánlott.

+1 Dobd fel outfited kiegészítőkkel - egy menő táska vagy cipő, egy megcsillanó ékszer nagyon jól kigészít egy A-vonalú pasztell ruhát.

KATTINTS IDE a kedvenc esküvői kiegészítő válogatásunkhoz.

A menyasszonyok pedig ITT találják a nekik szánt válogatásunk