SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Check the chequered, a kockás trend

on September 12, 2020

Az idei őszi/téli kollekciók egyik sajátossága, hogy a pandémiás helyzet kiszámíthatatlansága miatt, több divatház seasonless darabokat mutatott be. Így a vásárlók szívesebben vesznek meg egy őszi kabátot, hogyha azt majd a tavaszi szettjeikbe is könnyen beilleszthetik. Bár az AW20 kollekciókban a toner dressing uralkodott (azaz egy öltözéken belül egyszínű, csak árnyalataiban különböző ruhadarabok), mégis volt egy mintaelem, amely megragadta a figyelmet és az a kockás. A kockás még azoknak is könnyedén passzol a ruhatárához, akik egyébként nem szeretik a mintás divatot, így a kockás soha nem tűnik el hosszú időre a divattrendekből. Feltehetően ezért gondolta olyan sok tervező, hogy 2020 a tökéletes alkalom a felidézésére. Biztosan többen vagyunk, akik most félve veszünk idei trendeket (attól tartva, hogy legfeljebb a home office-ban csilloghatunk bennük), de arról biztosíthatunk, hogy egy jó kockás kabát, ing vagy öltöny mindig aktuális lesz. A toner dressing nemcsak az egyszínű, de az azonos mintavilágú ruhadarabokra is vonatkozik egy öltözéken belül. Itt lehet mixelni a minták különböző léptékeit, és szabadon játszani velük, így attól sem kell félnünk, hogy esetleg nem jól állítjuk össze a napi outfitünket.

A Spark Le Monde is felkészült az őszi trendekre, íme új kockás kedvenceink:

Ha már seasonless darabokról beszéltünk, akkor lássunk egy olyan példát, amikor a nyári/tavaszi kedvenc ruhánkat ősszel, de akár télen is beilleszthetjük ruhatárunkba. Ez a Baum Und Pferdgarten Adalaine ruha ősszel egy hosszú ujjúval vagy egy garbóval is kombinálható, télen pedig akár egy kockás kabáttal még váratlanabb és trendi külsőt kölcsönöz majd:

ruha: Adalaine Puff-Sleeve Midi Dress
garbó: Jodi Recycled Polyester Turtleneck Blouse

 

A Devore Tech rövid ujjú kabát szintén több szezonban kiszolgál majd. Önmagában tavaszi darab, de nyugodtan hordhatod réteges öltözeteden, mert rengeteg szín és textúra jól mutat, ha kilátszik a rövid ujj alól:

kabát

kabát: Devore Tech rövid ujjú kabát

 

Vagy válaszd akár az Aslau ruhát, amelyet szintén kombinálhatsz kockás garbóval, de ha sok lenne a kocka, akkor egy hasonló színárnyalatú, mintás darabbal varázsolhatod ősziessé:

ruha: Aslau Loose Fit Midi Dress
garbó: Jodi

 

Ha egy klasszikus kosztümre vágysz, amit egy jó magassarkúval egészítenél ki, akkor ez a párosítás lehet a neked való választás:

blézer: Becks oversize kockás blézer
cipő: Paulette krémszínű-kék kockás papucs

 

De lehet, hogy egyszerűen csak egy kockásban, egy kockásban és még egy kockásban éreznéd jól magad:

hosszúujjú: Mianne organikus pamut átkötős top
nadrág: Noberta
blézer: Vivi

 

Még néhány példa, hogyha valami laza hétköznapira vágysz. Jó választás a farmer egy kockás zakóval, kabáttal, vagy inggel és egy Spark Le Monde scrunchie-val.

ing: Baum und Pferdgarten
scrunchie: Gigi óriás fodros hajgumi
garbó: Jodi

kabát: Bethany Checked Cady Coat

blézer: Bryony Single-Breasted Cady Blazer

Gyere el és nézz körbe a Spark Le Monde üzletben vagy válogass online, hogy beszerezd kockás kedvenceid.

Forrás: www.harpersbazaar.com/uk/fashion/shows-trends/g19131531/autumn-winter-fashion-trends/