SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Ajándék a Spark Le Monde nőnek

on November 23, 2020

Azon gondolkodtam ennek az ajándék ötletadó cikknek a megírása előtt, hogy hogyan teremthetnék valódi ünnepi hangulatot. Természetesen benyomtam az Igazából szerelem lejátszási listát a Spotify-on. Otthon az a megállapodás, hogy csak karácsonykor nézzük meg ezt a filmet (harmincszor). Évközben csak akkor lehet, ha valakinek szerelmi bánata van, de 2020-ban már nem kell több pánik, maradjon ez a film is az ünnepi hangulaté. Tehát most csak hallgathatom a zenét és neked is ezt javaslom, hogy igazán jó energiák lengjék be a nappalid a cikk olvasása közben. 

Ebben az ajánlóban ajándékcsomag-ötleteket állított össze a Spark Le Monde csapata számodra, hogy segítsen megtalálni a legjobb ajándékokat szeretteidnek. Hagyj fel a plázában való sorban állással és kényelmetlen vásárlási körülményekkel. Dőlj hátra kedvenc foteledben és hagyd, hogy elvégezzük helyetted a néha annyira stresszes karácsonyi ajándék vadászatot. Az a jó hírünk, hogy nálunk egy helyen találhatsz kincseket a család összes tagjának. Ugyan ez a cikk kifejezetten női családtagjaidnak, szeretteidnek szól, de találsz még egyéb különlegességeket is a Spark Le Monde-nál.

Ajándék egy klasszikus, romantikus és mindig elegáns nőnek

 

Marcelle bőrcsizma, Pave Baby Amalfi gyűrű, Akvamarin medál, Eliora kabát, Shells parfüm, Astraea fekete bőrtáska

Ezt a válogatást egy olyan  hölgy számára készítettük, akit a nap minden pillanatában tip-topnak látsz. Elegáns és finom illat lengi körül, a cipője és a kézitáskája pedig mindig tökéletesen passzol, de nem riad vissza egy extravagáns, mégis klasszikus szabású ballonkabáttól sem. Ékszerei aprók, de annál csillogóbbá teszik megjelenését.

Ajándék egy vagány, bulis és mindig tündöklő nőnek

Born To Party, Forced To Work c. könyv, Velda bőr hajgumi, Hedwig bakancs, Damon gyapjúpulóver, Shelly gyöngytáska, Szavanna illatgyertya

Ezt a válogatást egy olyan nőnek állítottuk össze, aki céltudatosan küzd a hétköznapokban, hétvégén pedig a társaság legvagányabbja. Mindegy, hogy épp túrázni megy vagy bálba készül, ugyanolyan jól áll a lábán a bakancs egy estélyi ruhához felvéve, mint szakadt farmerjához. Ugye ismered ezt a lányt? Mi is csípjük! A Born To Party, Forced To Work című könyvet nem csak neki írták, de a címét is biztosan ő ihlette. Ezen kincsek egyesével, de akár együtt is a legszuperebb ajándékok lehetnek tőled, neki. Csalj mosolyt az arcára, gyújtsátok meg együtt a Wouf gyertyát és élvezzétek az ünnepi hangulatot.

Ajándék egy kalandvágyó, trendi és mindig mosolygós nőnek

Geometric Mirage selyemsál, Camille hosszú kabát, Fánk alakú karikafülbevaló, Moon Bath könyv, Selma bokacsizma, Assante kézitáska

Ez az összeállítás annak a mosolygós lánynak készült, aki leggyakrabban földszíneket hord, de mégis mindig ő a legdivatosabb. Lehet, hogy örülne egy hatalmas plüssmackónak is, de talán még jobb, ha egy arra emlékeztető, meleg kabáttal és a szett többi darabjával leped meg. Színben visszafogottak, pont ahogyan ő szereti, de mégis a legtrendibb megjelenést kölcsönzik majd neki. Mi is tudjuk, hogy azért van mindig jó kedve, mert esténként hosszú, kényeztető fürdőt vesz. A Moon Bath könyv segíti majd a relaxációban és a fürdési rituálék megismerésében, dombornyomott borítója pedig olyan szép, mintha egyben egy festményt is ajándékoznál számára. Garantáltan örömöt szerzel majd neki ezen ajándékok bármelyikével. 

Ajándék egy extravagáns, bátor és mindig szexis nőnek

Vegán bőr ballonkabát, Parisa bőrszoknya, Jáde arcmasszírozó roller, Vita bőr bokacsizma, Gyönggyel díszített karikafülbevaló, Ovális kézitáska

Ez a szett pedig a legdögösebbnek jár. Vegán bőr ballonkabát, kígyómintás bőrszoknya és Western csizma. Egy olyan nőnek, aki igazán tudja, hogyan kell hordani ezeket a darabokat. Nem fél bátran felöltözni és élvezi az irigy pillantásokat, miközben végigsuhan a belváros utcáin. Kiegészítőivel mindig az aktuális trendek élén jár, legyen szó egy pufi bőrtáskáról vagy egy különleges arany fülbevalóról. Titkos kényeztető hobbija pedig a relaxáló arckezelés, melyhez szívesen használja a jáde kő vagy egyéb kristályok gyógyító erejét. 

Találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékokat a Spark Le Monde-ban!