SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Az új gardrób; avagy mit látnak most belőled mások

on January 24, 2021

Az úgynevezett “above the keyboard” trend az az új öltözködési forma, amikor otthonról dolgozol és csak azon van a hangsúly, ami deréktól fölfele látszik. Az asztal alatt lehet, hogy egy foltos, lyukas mackóban ülsz a Zoom meeting közben, vagy akár csak egy bugyiban (mert a központi fűtést már megint annyira felnyomták), felül ellenben élére vasalt ing, tökéletes smink és a kedvenc ékszereid csillognak. Kicsit vicces, hogy erről írunk trendajánlót, de egy ideig még biztosan (most már fogalmunk sincs meddig) aktuális lesz ez a home office téma. Azért lássuk be, hogy elég sok előnye is van ennek az életformának, például nem igazán tudsz elkésni a munkából és több időd marad a reggeli készülődésre is. Egyrészt azért, mert csak deréktól felfelé kell divatosnak lenned, másrészt, mert az utazási időt is megspórolod magadnak egy kis reggeli me time-ra. A Spark Le Monde kíváncsi volt, hogy milyen trükkökkel lehet a legtöbbet kihozni az “above the keyboard” öltözködésből. Megnéztük, hogy a divatvilág vezető influenszerei hogyan oldják ezt meg. Alább inspiráló példákat találhatsz különböző kategóriákra lebontva, amelyeket végignézve látni fogod, hogy pár szabályt betartva könnyen te lehetsz a legtrendibb a home office korszakában is.

Alul bugyi, felül zakó

Egyszerű, de annál szexibb és mégis elegáns viselet, ha egy izgalmas blézert felveszel akár csak a melltartódra, de persze egy csinos felsővel is kombinálhatod. Hozzá egyszerűen tupírozd fel a hajad, vagy kösd hátra egy szoros copfba vagy egy kontyba. Mellé natúr smink és az összes csillogó arany ékszered mehet. Ne félj halmozni a fülkarikákat és a gyűrűket! De a titkos rész még csak ezután jön: válassz egy izgalmas inspirációt és csináltasd meg körmeidet, mert egy ápolt, szép kéz a kamerán keresztül is mindent visz. Lehet ez egy natúr, visszafogott mintázat, de akár egy vagányabb, pasztellszínű géllakk is. 

 

Alul a lyukas mackónadrágod, felül egy díszgallér és egy ing

Egyre népszerűbb a variálható díszgallér. Bármire felveheted, legyen az egy sima fehér ing, egy kötött kardigán vagy egy pamutpóló. Nagyon trendi és egyszerű trükk, hogy divatos lehess. A Spark Le Monde most elhozta neked a legmenőbb gallérokat a GANNI-tól. Találd meg hozzá illő arany kiegészítőket is a webshopunkon, illetve az előzőekhez hasonlóan bátorítunk, hogy légy bevállalós, és csináltass valami vad és színekben hozzád illő manikűrt is! Egy-két gyűrű pedig még jobban kiemeli majd a körmeiden az apró festményeket. 

 

Alul pizsi, felül kötött felső

A kötött ruhák nagy divatjukat élik és a legfrissebben trendbe jött darab a kötött mellény. Még talán egy-két éve se hittük volna, hogy az apukánk oversize mellényét fogjuk lenyúlni. A Spark Le Monde kínálatában a legminőségibb kötött termékekből válogathatsz és ha megtaláltad a kedvenc pulóvered, utána jöhetnek az eltúlzott arany fülbevalók és nyakláncok is. A hajadat pedig fogd egyszerűen hátra és dobd fel egy scrunchie hajgumival. Még egy apró trükk a végére: highlighter és baby face pirosító, amitől friss és gyönyörű leszel az online meetingen. 

 

Alul leggings, felül egy kényelmes alapdarab

Teljesen megértjük, ha olyan napod van, amikor nincs kedved túlbonyolítani az öltözködést. Ebben az esetben kapd fel a kedvenc fehér felsőd, hozzá pedig válassz egy nagyon színes körömlakott és egy hatalmas fülbevalót, illetve annyi láncot és medált, amennyit csak elbírsz. Végül egy karkötővel leszel igazán megnyerő, miközben nagy mozdulatokkal próbálod elmagyarázni a főnöködnek a kamera előtt a korszakalkotó ötleted. Hidd el, meg fogod győzni! 

 

Válogass itt a teljes kollekcióból!