SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A kiegészítő, ami nélkül Emrata ki nem menne az utcára

on August 10, 2019

Megosztó a nemrégiben kijött Harper’s Bazaar editorial, amelyben Emily Ratajkowski a fotózásra megnövesztett hónaljszőrrel pózol, de ez valójában egyszeri alkalom, hogy a modell sexységét valaha, bármilyen körülmények között, bárki megkérdőjelezi.

https://www.instagram.com/emrata/

A modell nem csak nőiességével, képeivel és klipjeivel hódította meg a nagyvilágot, hanem mindeközben jelentős stílusikonná is kinőtte magát. Laza öltözékeiben mindig van egy apró csavar, egy kis furfang, egy trükk, amit el szeretnénk csípni tőle. Utcai öltözködésénél pedig már csak egy dolgot figyel a nyilvánosság szívesebben, hogy miben megy a strandra. Egy dolog biztos azonban, hogy legyen akár strandon, akár utcán, sminkkel vagy smink nélkül, a közepes méretű és vastagságú aranykarika mindig a fülében lóg, már-már a védjegyévé vált. Ez pedig egy olyan csín, amit szívesen csalunk el tőle. Az aranykarika egy olyan klasszikus, amely sexy, de letisztultan elegáns és gyakorlatilag bármely outfitünkhöz kitűnően passzol.

https://www.instagram.com/emrata/

A sparklemonde.com is imádja a karikafülbevalókat: több stílust szedtünk össze nektek különböző márkáktól, hogyha Ti is rákapnátok erre a trendre, akkor nagyobb legyen a játékteretek. Mutatjuk:

A klasszikus, nem túl vékony, nem túl nagy, letisztult aranykarika.

core_gold_fulbevalo_pdpaola

Core Gold Earrings – P D Paola

A klasszikus aranykarika, kissé eldeformálva, modern és artisztikus kisugárzással.

niko_gold_fulbevalo_pdpaola

 yoko_gold_fulbevalo_pdpaola

A klasszikus karika reneszánsz csavarral – a P D Paola tengeri, illetve óceáni hullámok ihlette darabjai. Amalfi a kis, tengeri, barátságos hullámokért és California az óceán heves csapongásáért.

california_fulbevalo_pdpaola

California Silver Earrings

amalfi_gold_fulbevalo_pdpaola

Amalfi Gold Earrings

A klasszikus aranykarika ötvözete a nagy, természetes gyönggyel – ez ám az igazi csavar! Két klasszikus, ami együtt kiad valami igazán modernet. FUN FACT: a fülbevalóról könnyedén lecsúsztathatod a gyöngyöt és hordhatod magában egyszerű, kicsi aranykarikaként.

mayol_jewelry_sparklemonde

Fresh Hoops – Mayol