SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A hiányzó láncszem az őszi outfitedhez

on October 04, 2019

Egyszerű, de nagyszerű - a kiegészítő, amit minden nő keres. Egy darab, ami bármivel párosítható és a legsablonabb ruhadarabot is azonnal feldobja. Az idei ősz stílusjegye a bicikliláncra is emlékeztető, korpulens lánc nyaklánc. Bőrtónustól függően arany, illetve ezüst színben is egyaránt divatos. Sokoldalúságának köszönhetően egyaránt passzol egy őszi zakó - farmer párosításhoz de egy elegánsabb ruhához is.

lanc nyaklanc chain necklace

Royal Chain nyaklánc

Körbenéztünk és kiválasztottuk Nektek azt a márkát, amely a legcsodálatosabban képviseli ezt az új őrületet. Az F + H Jewellery annyira cool, hogy még mi, a sokat látott sparklemonde.com-osok is meglepődünk rajta. Ausztráliából érkezik hozzánk ez az ékszermárka, amely a korpulens/vaskos – még nem tudjuk pontosan, hogy minek is nevezzük – azaz ‘chunky chain’ nyakláncok legszebbjeinek megkreálója. Az F+H ékszer modern módon ötvözi a femininitást és a maszkulinitást. Nosztalgikus visszapillantásokat tesz és inspirálódik a 70-es évek diszkójából, a 80-as évek mindent eltúlzó trendjeiből és a 90-es évek grunge-jából, miközben előremutató és modern.

royal chain ramble on chuncky chain

Royal Chain és Ramble On láncnyaklánc 

A teljes brand miliőt imádjuk, legszívesebben minden darabjából hazavinnénk egyet. Ezek a chunky ékszerek megkövetelik a letisztult outfitet, de cserébe újabb olyan eszköz kerül a kezedbe, ami mellett kevesebbet kell gondolkodnod reggel a tükör előtt. Egy egyszerű monokróm póló, egy jó szabású farmer és egy ikonikus F+H nyaklánc, ez a tuti szett az elkövetkező pár hónapban. Ezek az eredeti designú ékszerek évekig hű társaid lesznek, egy kapszulagardrób elengedhetetlen (fő)szereplői. 

Ezt a statement darabot a legnagyobb influencerek is sokféleképpen párosítják, mi pedig összeválogattuk Nektek kedvenc láncos outfitjeinket.

Tine Andrea és Darja Barannik mindketten zakóval és egyszerű fehér pólóval párosítja a chunky lánc nyakláncot. (via @thestylestalker)

Linda Tol és LouLou De Saison a trench szabású kabát és bőrszoknya kombinációt hangsúlyozza ki a láncokkal. (via @lindatol)

lancnyaklanc

Leonine Hanne pedig egy fehér body  szaténszoknya tökéletes kiegészítőjét találta meg a láncban. (via @leoniehanne)
Végül egy magyar vonatkozású példát is szeretnénk mutatni  Lakatos Márk stylist a Milánói divathéten dobta fel outfitjét egy oversized lánc nyaklánccal. (via @markolakatos)

Kattints ide a kedvenc lánc nyakláncainkhoz!