SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

An English bag in New York - A brit táska, amely meghódította a New York-i divathetet (is)

on February 24, 2019

Kedvenc időszakunk a február, amikor sorról sorra követik egymást a divathetek a világ  divatfővárosaiban. New York, London illetve Milánó épp, hogy véget ért, és máris kezdődik Párizs. A kifutókon már a jövő téli kollekciókat láthatjuk, mi is nagyban készülünk, hogy milyen újdonságokat szerezzünk Nektek őszre. Célunk, hogy a legfrissebb, legvagányabb darabokat hozzuk el először Magyarországra, és hogy azok 2 napos szállítással szinte azonnal a kezetekben is lehessenek.

A szezon "it-bag"-je, amely újra és újra felvillant New Yorkban, Londonban és Milánóban, nem is lehet más, mint a Shrimps elkápráztató gyöngy táskái! A brit Hannah Weiland 2014-ben alapította a márkát és a kezdetben élénk színű szőrmekabátjairól híres cég mára ikonikus, színes gyöngy táskáiról is ismeretes.

SHRIMPS Antonia táska fekete színben

A különleges, bohém darabok születésük óta meghódították a világot, az Antonia modell szinte azonnal bestseller lett többek között olyan influencerek rajongásának köszönhetően, mint Pandora Sykes, Lorna Luxe, Camille Charriere és Blanca Miro, akik mind kedvenc kiegészítőik közt tartják számon. A tervező, Hanna rajong a művészettörténetért, ám inspirációját nagyrészt a kortárs művészetből meríti és imád játszani a különböző kontrasztos textúrákkal, mintákkal és színekkel. A Shrimps táskák igazi időtálló, statement darabok, melyeket egy csipetnyi nosztalgikus hangulat leng körül. 

Beszéljenek a képek önmagukért!

antolina shrips bag cream and clear
Vanessa Hong @thehautepursuit a SHRIMPS  Antonia táskával

new-york-fashion-week-shrimps
Sara Escudero a SHRIMPS Antonia táskával fekete színben


Rocky Barnes a sárga SHRIMPS táskával

shrimps bag antonia
Milan Fashion Week street style - Gucci kosztüm Antonia SHRIMPS táskával párosítva


SHRIMPS Antonia táska krém színben

Tekintsd meg a SHRIMPS kollekciót itt!

Képek forrása: @collagevintage (Instagram), @thehautepursuit (Instagram) Pinterest, The Style Stalker