Az amerikai Vogue szerkesztői által készített The Food in Vogue A Food in Vogue összegyűjti a világ egyik legelismertebb magazinjának legszembetűnőbb, ínycsiklandó ételfotóit és legjobb ételírásait. A Vogue régóta élelmezéskritikusa, Jeffrey Steingarten legendás esszéit, valamint az olyan feltörekvő élelmiszer-írók hozzászólásait, mint Tamar Adler és Oliver Strand eredeti kulisszák mögötti interjúkkal>
The Grain Bowl, Nik Williamson, Phaidon Ízletes fogás a legújabb szuper élelmiszer-ételből, innovatív gabona-, mag- és rizsreceptekkel, amelyek ideálisak a mindennapi egészséges táplálkozáshoz A gabonás tálak és a zabkása tápláló tulajdonságaikkal ütik fel a híreket. Az éttermek világszerte gabonaalapú ételeket adnak étlapjukhoz – és nem csak reggelire. Ezek a receptek>
A várva várt szakácskönyv Jeremy Foxtól, a kaliforniai séftől, aki újradefiniálja a zöldségalapú konyhát globális vonzerővel Jeremy Fox, aki a zöldségekkel való főzés megváltoztató megközelítéséről ismert, először a Michelin-csillagos Ubuntu étteremben tette le nevét a Napa-völgyben. Ma ő Amerika egyik legtöbbet beszélt séfje, akit a Los Angeles-i étteremben, a Rustic>
Lily Kunin 100 letisztult, növényi alapokra építkező receptje könyve igazi megváltó, eligazitást ad ahhoz, hogy ne csak irigykedve nézzük a sok sok szép és egészséges 'bowl'-t az instafeedünkön, hanem könnyedén mi is csodás tálakat készíthessünk otthon, egyszerű, egészséges hozzávalókból, ízletesen és textúra dúsan. Rámutat, hogy a 'kevesebb több' megközelítés nem>
Az Osteria Francescana Olaszország legünnepeltebb étterme. A séf, Massimo Bottura a kortárs művészetből inspirálódik és az olasz tradicionális ételeket innovatív módon gondolja újra. Modern, izgalmas megközelítése három Michelin csillagot és előkelő helyet jelent számára a világ 50 legjobb étterme között.A Never Trust a Skinny Italian Chef tisztelgés Bottura 25 éves karrierje és>
Gyümölcs és zöldség cserépben termesztése: Ültetési tanácsok és receptek a Great Dixtertől, Aaron Bertelsen, English Language Books Szállítási információk Világszerte szállítunk. Kérjük, fizetéskor válassza a Standard vagy az Expressz szállítást. A belföldi szállítás 2-3 munkanap, az International Express 2-3 munkanap, az International Standard 4-5 munkanap a helytől függően. További információkért>
The Signature Cocktails – Amanda Schuster, az English Language Books
Szállítási információk
Világszerte szállítunk. Kérjük, fizetéskor válassza a Standard vagy az Expressz szállítást. A belföldi szállítás 2-3 munkanap, az International Express 2-3 munkanap, az International Standard 4-5 munkanap a helytől függően. További információkért kérjük, tekintse meg Szállítási Információinkat .
A gluténmentes szakácskönyv – Cristian Broglia, az English Language Books
Szállítási információk
Világszerte szállítunk. Kérjük, fizetéskor válassza a Standard vagy az Expressz szállítást. A belföldi szállítás 2-3 munkanap, az International Express 2-3 munkanap, az International Standard 4-5 munkanap a helytől függően. További információkért kérjük, tekintse meg Szállítási Információinkat .
A gombóc és tészta: Bao, Gyoza, Biang Biang, Ramen – Pippa Middlehurst, angol nyelvű könyvek Szállítási információk Világszerte szállítunk. Kérjük, fizetéskor válassza a Standard vagy az Expressz szállítást. A belföldi szállítás 2-3 munkanap, az International Express 2-3 munkanap, az International Standard 4-5 munkanap a helytől függően. További információkért kérjük, tekintse>